No module Published on Offcanvas position

Je eigen geluk bepaal je zelf!

Neem contact met ons op als je graag op weg geholpen wilt worden om en een leefstijl of vitaliteitscoach zoekt.

Plan een kennismaking of vraag naar meer informatie:

  06 14 12 59 14

š   info @ c2a . nl <zonder  spaties>

Ons adres, waar afspraken plaats kunnen vinden:

H Okkenbroekstraat 4, 8112 AK Nieuw Heeten

 


Achtergrond Leefstijlmaatje

Wij zijn Paul en Heleen van de Ven en wij zijn zowel levenspartners als businesspartners. Samen hebben wij Choose 2 Achieve opgezet om bedrijven te faciliteren om met het team betere resultaten te behalen. Dit deden we een beetje naast ons werk als IT manager en IT proces consultant, waarin we ook organisaties ondersteunden met het behalen van gewenste prestaties (KPI's, efficiency). 

Paul heeft zijn management functie aan de kant gezet en is de sportwereld ingegaan als sporttrainer (van zijn hobby zijn werk gemaakt dus). Ook was hij ploegleider van een marathon schaatsteam, waar management kwaliteiten ook erg handig zijn :-). Omdat we hierbij ook samen teams en individuen aan het faciliteren waren om op sportgebied de gewenste prestaties te behalen, hebben we Trainingsmaatje opgezet (met producten en diensten voor sporters).

Inmiddels zijn we voor ons eigen plezier van het westen (Hillegom) naar het oosten van het land (Nieuw Heeten) verhuisd. We werden er allebei erg relaxed van en dat heeft ons de volgende stap doen zetten met de vraag: "kunnen we andere mensen helpen om diezelfde rust/ ontspanning te vinden en lekker te genieten van het leven?". Om dit vorm te geven, hebben we Leefstijlmaatje opgezet. Wij willen graag mensen in het algemeen (niet alleen bedrijven en sporters) helpen met het behalen van de (levens)prestaties die ze willen. Dat kan op werkgebied, sportgebied, persoonlijk gebied. Om naar het geheel van leefstijl en vitaliteit te kunnen kijken, zijn we allebei in opleiding. Paul is bijna klaar bij de opleiding van Sonnevelt en Heleen is net begonnen bij MARK Academy. 


Het is heel belangrijk dat een coach bij je past en daarom een korte profiel schets van ons apart met onze waarden als coach. In een kennismakingsgesprek (vrijblijvend) kijken we of we bij elkaar passen.

Paul van de Ven

Heleen van de Ven

Levensmotto: ...

Eigen doel voor leefstijl: ...

Eerste stappen voor mij: ...

Levensmotto: Genieten van het leven

Eigen doel voor leefstijl: Fit oud worden

Eerste stappen voor mij: naar de beweegrichtlijn toe werken van "150 minuten per week matig intensief bewegen" met afwisselende activiteiten, die IK leuk vind.

Daarnaast op eten letten, maar ook echt genieten van lekkers op een anti-balans dag 😋

Wie ben ik als coach?

<in afwachting van een eigen stukje, schrijft Heleen een stukje over Paul:>

Paul is een gezondheidsinspirator. Paul wil het liefst zoveel mogelijk mensen bereiken en ze inspireren om te kijken naar hun eigen levensgezondheid. "Waar wordt JIJ gelukkig van?". Het antwoord is voor iedereen anders! Voor de één is dat minder stress of meer tijd voor mezelf en voor de ander is dat afvallen of meer bewegen. Er zijn vast nog wel meer wensen in je leven!

Paul is bezig met het maken van een korte cursus om zelf met je eigen leefstijl aan de gang te gaan.

Wie ben ik als coach?

Ik zie onze coaching gesprekken als een zoektocht die we samen gaan doen. Geen oordelen, samen naar een situatie kijken en analyseren welke stappen/ stapjes jij zou kunnen maken. Hierbij kijk ik met jou vooruit naar de toekomst en zo min mogelijk naar het verleden.

De grootte van de stappen of stapjes naar verandering, maakt mij niet uit, zolang het een positieve en blijvende  verandering is. Ik pas me aan aan jouw ritme.

Maar ook als coach ben ik nog zoekende en ik ben nu op zoek naar proef-coachees, die ook mijn zoektocht als coach helpt vormgeven. 

 


Leefstijlmaatje en Trainingsmaatje zijn onderdeel van Choose 2 Achieve, KvK 34281253; 

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Choose 2 Achieve;

Bekijk onze Privacy Verklaring over hoe we omgaan met alle persoonsgegevens en waarom.